Cautare

994 de rezultate pentru "tv fox antena" (2.84 secunde)
Flasnetele portocalii s-au ars cand s-au jucat cu focul, prin anuntul ca refuza sa participe la emisiuni pe Antena 3 si Realitatea, cu "ultimatumul" infantil:
Jurnalistul Adelin Petrisor a revenit in televiziune pe 1 septembrie 2010, la circa noua luni dupa ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008.
Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
Vroiam sa fiu microchirurg genetician!", a spus Niels Schnecker in emisiunea de sambata, 16 iulie, "Dincolo de aparente", de la Antena 2.
Dani Otil si Razvan Simion, realizatorii matinalului de la Antena 1, au dat lovitura. ... Antena 1 a pus in joc suma de 200.000 de euro pentru concurentul cu cea mai buna voce din competitie.
Antena 1 informeaza: ... Declaratiile au fost prezentate, joi seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Un fost consilier pe probleme economice al presedintelui american Barack Obama sustine ca omenirea este aproape de un posibil razboi.
Am incercat, astfel, sa protestam impotriva inchiderii Antena 3. ... De aceea nu vor reusi sa inchida Antena 3. Oamenii au nevoie de presa anti-regim:nu o gasesc la televizor, o vor gasi la radio sau pe net.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Razvan Ioan Boanchis) Ma uit des la Antena 3. ... La Antena 3 e 23 august in fiecare zi. ... Carlig politic am pentru B1 TV. ... El i-a zis, chiar pe holurile B1 TV, "Andreea, tu esti mai mult frumoasa decat inteligenta!".
- cel mai mare dezvoltator imobiliar din Israel alaturat celui mai mare constructor israelian exclusiv la tIMOn - 3000 de proprietati vechi exclusive doar in perioada targului - 1 proiect premiera in zona Baneasa Antena 1 pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - un proiect premiera in zona Aviatiei pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - proiecte exclusive cu peste 500 oferte vechi si noi pe toata zona de Sud - Oltenitei - Berceni si pentru zona de nord - Bucurestii Noi In continuare veti gasi o parte dintre ofertele speciale valabile doar in cadrul tIMOn (lista va fi actualizata in functie de comunicarile companiilor referitoare la ofertele speciale):
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... Desi, contactata de Click!, Teo nu a dorit sa comenteze aceste vorbe grele, in acest weekend vedeta PRO TV a luat pozitie si i-a dat replica Mihaelei Radulescu.
Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Reportervirtual.ro lanseaza o ipoteza surprinzatoare despre Antena 3: ... ''Schimbarea de strategie este evidenta, si asta pentru ca Antena 3 il va sprijini pe cel care este la butoane, iar Ponta este imprevizibil in ultimul timp'', scrie reportervirtual.ro.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
Primul-ministru i-a promis fetitei, in direct, la Antena 3, ca anul acesta va fi prezenta alaturi de "colegii" ei jandarmi.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Antena 3 - Mircea Badea: ... Realizatorul Antena 3 a spus ca in viitorul apropiat va prezenta imagini care vor avea un ecou mai mare decat cele care il au in prim-plan pe Mircea Basescu.
Liviu Varciu (Antena 1), Cristina Soloc (prezentator Motomagia TVR 2), Maria Simion (Antena Stars). Flavian Crizboi " purtator de cuvint al RPG Security " ne-a declarat:
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
google-analytics.com